Murat Kölük İlkokulu

Vizyon: 21.YÜZYILIN VE SONRAKİ YÜZYILLARIN EVRENSEL HEDEFLERİNE ULAŞMAYI AMAÇ EDİNMİŞ,DÜŞÜNEN,YAPICI ÇÖZÜMLER ÜRETEN ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: MURAT KÖLÜK İLKOKULU OLARAK BİZLER ÖĞRENME ORTAMINDA AKTİF, ÖZGÜR DÜŞÜNEBİLEN, BİLİME VE DEĞERLERE İNANAN, DEĞİŞİME AÇIK, KENDİNE GÜVENEN,ÖĞRENDİKLERİNİ OKUL VE MANTIK KURALLARI İÇERİSİNDE GELİŞTİREN,MÜKEMMELİ YAKALAMAYA ÇALIŞAN,ÖĞRENDİKLERİNİ DAVRANIŞA DÖNÜŞTÜREBİLEN,ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

Başarılar: Okulumuz ,İl ve İlçe çapında yapılan çeşitli sosyal ve kültürel yarışmalarda dereceler alan başarılı bir okuldur.Okulumzda AB COMENİUS projesini başarı ile tamamlamıştır.Aynı zamanda okulumuz "beslenme dostu okul projesi" , "beyaz bayrak projesi" , "yazarlar okullarda projesi" , "Murat Kölük ailesi okuyor projesi" ve "okullar hayat olsun projesi","osmanlıca ve ingilizce" başarıyla yürütülmektedir.

Isınma: MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://muratkolukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞENLİKKÖY MAH. YAŞAR KEMAL SK. MURAT KÖLÜK ILKOKULU NO2 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - ŞENLİKKÖY MAHALLESİ YAŞAR KEMAL SOKAK. NO:2 BAKIRKÖY / İSTANBUL

Ulaşım Yeşilova Otobüs Durağı.Sevcan Otelin Arkası.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı 25 km. ilçeye uzaklığı 10 km. dir.